lauantai 6. elokuuta 2011

Blogi 1v jee & suunnitelmatalous, voi jee!

Tunnustan ruuhkauttaneeni Lippupalvelun numeron. Olen turhaan yrittänyt hankkia lippuja Korjaamon STAGE-festarin Pariisi-näytelmän esitykseen. (Vink-vink: onko sinulla ylimääräistä?) En tajunnut toukokuussa katsoa ohjelmistoa tarkasti ja nyt ilmeisesti jää Mikael Barysnikovin tähdittämä esitys näkemättä.

Juhlaviikot jätän väliin, samoin Flown. Edellisen ohjelmisto jää muiden kiireiden jalkoihin elokuussa ja jälkimmäiseen tunnen itseni liian vanhaksi. Onneksi syksyn alun pelastaa Ring-liput Oopperaan, jotka nekin piti hankkia jo keväällä. Kaupunginteatterin ja Kansallisteatterin syyskauden esityksiin on jo varattu liput. Kalenteri näyttää siis jo suunnitelmatalouden vertauskuvalta...

Leffoihin voi onneksi mennä vähemmällä suunnittelulla. Orionin tarjonta lupaili mielenkiintoisia hetkiä mm. Romy Schneiderin seurassa pitkin syksyä. Rakkautta & Anarkiaa ohjelmisto julkaistaan vasta syyskuussa.  Niitä METin ja Lontoon National Theatren esityksiäkin pitäisi ehtiä kokeilemaan, siis jos saisi lippuja varatuksi. Niihin siis vielä ehtii ja mahtuu mukaan, siis myös jos kalenteriinkin mahtuu.

Blogi täytti juuri vuoden. Koska olen saanut teiltä hyvät ystävät, jonkun verran palautetta Facebookin kautta, ja paljon palautetta livenä tavatessa, niin olen päättynyt jatkaa bloginpitoa edelleen. Toiveeni tosin olisi, että kommentoisitte ja laittaisitte palautetta enemmänkin! Bloggeriin, FB:hen ja tottakai tavatessakin.

Näihin kuviin & tunnelmiin, antoisaa elokuuta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti